• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Idag 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar

Landslagsmålvakten återvänder till Växjö

2 maj 2017 07:47

Sveriges landslagsmålvakt Viktor Fasth är klar för en återkomst till Växjö efter sju säsonger i andra klubbar. Han kommer närmast från KHL-laget CSKA Moskva.


Viktor Fasth gjorde tre säsonger för Växjö Lakers i HockeyAllsvenskan mellan 2007 och 2010. Sedan dess har han spelat i bland annat NHL och KHL. Allra senast kommer han från två säsonger i KHL-laget CSKA Moskva där han huserat med fina siffror. Nu står det dock klart att det blir en återkomst till Smålandsklubben.

– Jag tycker det ska bli riktigt roligt att komma tillbaka igen. Växjö har något riktigt bra som organisation och som lag, så det ska bli riktigt spännande att få vara en del av, säger Viktor Fasth till Växjös hemsida.

Stjärnmålvakten är en av tre burväktare i den preliminära truppen till VM och har sedan några år tillbaka vrit bofast i Tre Kronor. Kontraktet han skrivit på hos Växjö gäller de kommande tre säsongerna.

– Viktor hade sitt lilla genombrott med oss i allsvenskan. Han har sedan dess haft ett antal genombrott till på i princip alla hockeyns nivåer. Det är idag en målvakt av absolut högsta klass, säger klubbens sportchef Henrik Evertsson som också bekräftar att Joakim Eriksson lämnar klubben.