• Huvudsponsorer

Söndag Sön 22 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep

Filip Karlsson går från Rögle till Linköping

6 april 2018 10:15
Nyförvärv

Linköping har gjort klart med forwarden Filip Karlsson till den kommande säsongen. Karlsson kommer närmast från spel med SHL-konkurrenten Rögle.


– Det känns väldigt kul att komma till Linköping. Jag hoppas att jag kan fortsätta utvecklas i deras miljö och det känns väldigt spännande. Jag har fått ett bra intryck av organisationen och jag ser fram emot att flytta upp framöver och börja träna med laget, säger Filip i en kort kommentar.

Filip kan spela både center och ytterforward, en egenskap som gör han än mer intressant i den moderna ishockeyn. Det är en ung kille som redan har stor erfarenhet av seniorhockey och som Linköping hoppas ska kunna ta nästa steg i sin utveckling.

– Filip är en ung och utvecklingsbar spelare som vi ser en stor potential i. Vi hoppas att han ska komma igång igen i Linköping efter en skadefylld fjolårssäsong. Vi vet att han kommer att jobba stenhårt varje dag och det känns som en karaktär som kommer passa bra in i befintlig trupp, säger klubbens General Manager Fredrik Emvall till lagets hemsida.