• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt

Skytteligavinnare 2017 - Kevin Clark

9 mars 2017 22:05
SHL Awards 2017

I en rafflande sista omgång i SHL gjordes det upp vem av lagkamraterna Kevin Clark och Oskar Lindblom som blev årets skytteligavinnare. Med 23 mål knep Kevin Clark till slut den åtråvärda förstaplatsen.


Efter en kamp in i det sista om vem som skulle bli säsongen skytteligavinnare, med två Brynässpelare i topp, så var det till slut Kevi Clark som vann med 23 gjorda mål på 52 spelade matcher. Kedjekamraten Oskar Lindblom fick nöja sig med en andraplats och 22 gjorda mål.

Rivstart av både Brynäs och Kevin Clark

Brynäs rivstartade säsongen 2016/2017 med att köra över Frölunda med 7-2 på hemmaplan, och Clark stod för två mål i seriepremiären. Därefter har målproduktionen bara fortsatt för Brynässpelaren.

Kevin Clark avslutade även starkt och gjorde i februari ett mål i sex raka matcher. Kanadensaren kom till Brynäs inför den här säsongen och har snabbt blivit en publikfavorit i Gavlerinken Arena. Med sina 160 skott på mål, på 52 matcher, och en riktig målmaskin så är det kanske inte så konstigt. Det finns nämligen ingen i Brynäs som skjuter fler skott på mål än Clark, och ingen som gör lika många heller för den delen. I sju matcher har även Clark stått för det matchavgörande målet.

Nu är den stora frågan, är det någon som kommer bräcka dessa herrar i slutspelet? Och vem av kedjekamraterna Clark och Lindholm gör flest mål där?