• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Idag 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar

Häng med ditt lag - överallt

14 september 2018 15:30
Sociala medier

Är ni taggade för premiär? Här hittar du bra saker att ha koll på inför premiären. Du kan bland annat säkra dina biljetter, hitta rätt bland alla sociala kanaler och så introducerar vi en ny hashtag - #SHLmoments.


Imorgon är det äntligen dags! Pucken släpps på sex olika platser runt om i Sverige och på torsdag är det dags för alla 14 lag att starta säsongen 2018/2019. Du har väl säkrat dina biljetter? Om inte, kan du göra det här: www.shl.se/biljetter

#SHLmoments

Från och med idag kommer vi att uppmärksamma speciella ögonblick, såsom sportsliga händelser och snygga bilder, under hashtagen #SHLmoments. SHL är för alla och vi ser gärna hur det ser ut när alla ni laddar upp för match, befinner i er arenan eller tittar på SHL hemma med era vänner. Tagga dessa bilder med #SHLmoments så kommer vi, med ert godkännande, publicera dessa på SHL:s startsida.

Du missar väl heller inte att du kan följa SHL och samtliga klubbar på sociala medier? Där hittar du mängder med bilder, video, intervjuer, snygga mål och räddningar och mycket mycket mer!

Du hittar även alla länkar här.