• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Häng med ditt lag - överallt

14 september 2018 15:30
Sociala medier

Är ni taggade för premiär? Här hittar du bra saker att ha koll på inför premiären. Du kan bland annat säkra dina biljetter, hitta rätt bland alla sociala kanaler och så introducerar vi en ny hashtag - #SHLmoments.


Imorgon är det äntligen dags! Pucken släpps på sex olika platser runt om i Sverige och på torsdag är det dags för alla 14 lag att starta säsongen 2018/2019. Du har väl säkrat dina biljetter? Om inte, kan du göra det här: www.shl.se/biljetter

#SHLmoments

Från och med idag kommer vi att uppmärksamma speciella ögonblick, såsom sportsliga händelser och snygga bilder, under hashtagen #SHLmoments. SHL är för alla och vi ser gärna hur det ser ut när alla ni laddar upp för match, befinner i er arenan eller tittar på SHL hemma med era vänner. Tagga dessa bilder med #SHLmoments så kommer vi, med ert godkännande, publicera dessa på SHL:s startsida.

Du missar väl heller inte att du kan följa SHL och samtliga klubbar på sociala medier? Där hittar du mängder med bilder, video, intervjuer, snygga mål och räddningar och mycket mycket mer!

Du hittar även alla länkar här.