• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec

Veckans SHL TOTW: Malmös Nils Andersson

15 december 2017 12:35
ESHL

Den offensive backkreatören Nils Andersson är känd för sin förmåga att leverera riktiga smörpass. Frågan är dock inte om förra veckans prestation var något alldeles utöver det vanliga. Fem assist på två matcher räcker gott och väl till att bli Veckans Spelare i EA SPORTS NHL 18.


Högerskytten Nils Andersson gör sin tredje säsong för Malmö Redhawks i SHL. Tidigare noteringar på 30 poäng samt 23 poäng vittnar om att detta är en back som gillar att följa med upp i anfallen och producera poäng. Så också i år där det hittills hunnit bli 2 mål och 14 assist för 16 poäng på 23 matcher.

Det verkar dock som Andersson bestämt sig för att varva upp nu under andra halvan på säsongen då han förra veckan stod för nästan en tredjedel av poängskörden på två enstaka matcher. En vecka som inleddes med 3 assist i Malmös bortamatch mot Örebro följdes upp med 2 nya assist hemma mot Djurgården några dagar senare. Allt som allt en enastående prestation, vilket gör det högst välförtjänt att Malmös #7 utnämns till Veckans spelare i Hockey Ultimate Team på NHL 18.

”Nisse” – som han kallas – har ett av de bästa TOTW-korten vi sett hittills på säsongen. Totalattributet på 76 är visserligen inget som sticker ut gentemot de kort vi tidigare rapporterat om, däremot har Nils Anderssons TOTW tre (!) separata synergier.

Dessa tre (RS, CP, TN) ger +1 till Rocket Skates (uppgraderad skridskoåkning), Clutch Player (uppgraderad puckkontroll) samt Thread the Needle (uppgraderingar till balans, passningar och snabbhet för hela laget)

En fin SHL TOTW denna vecka från oss på ESHL. På återseende!

ESHL når du på:

YouTube
Mail
Twitter