Veckans snyggaste mål gjort på en måltjuvs vis

20 januari 2015 14:29

En ny vecka har passerat i SHL och en hel del vackra mål har gjorts. Därmed har det också blivit dags att presentera listan över Veckans snyggaste mål som toppas av spelaren som gjort allra flest mål i ligan och som är ett ständigt hot mot motståndarförsvaren.


Broc Little har haft en bra vecka som notorisk målskytt. Hans Linköping har gjort fyra mål framåt och den amerikanske forwarden har gjort tre av dem.

Ett av hans mål kvalificerar sig till förstaplatsen på listan. Det kom i hemmamatchen mot Frölunda när han på ett retfullt sätt lyfte klubban på Anton Blidh, stal pucken och skrinnade sig loss. Fri mot Linus Fernström stack han upp pucken högt på ett strålande skickligt sätt.

Broc Little blir därmed den sista kandidaten in till denna månadsomröstning. De andra kandidaterna är Mikael Samuelsson, Djurgården, Marcus Sörensen, Djurgården och Anton Hedman från Färjestad. Röstar gör du här på sidan i modulen till höger.

Så fungerar "Veckans snyggaste"

Veckans snyggaste är programmet som listar de snyggaste målen och räddningarna som sker i SHL. Först tar redaktionen ut fyra veckovinnare och sedan får du som besökare av SHL.se rösta fram segraren av dessa fyra. Den som vinner omröstningen går sedan vidare till omröstningen om årets mål/räddning, som sker senare i vår.