• Huvudsponsorer

Söndag Sön 22 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep

Stéen till Örebro - ska konkurrera med Kilpeläinen

10 april 2018 20:55
Nyförvärv

Örebro Hockeys målvaktspost är säkrad till nästa säsong. Klubben hämtar in Stefan Stéen på ett ettårskontrakt, en målvakt som ansluter från konkurrenten Färjestad.


Tidigare under tisdagen gjorde HV71 klart med en återkomst för Jonas Gunnarsson. Under kvällen blev nästa målvaktsövergång inom ligan officiell. Stefan Stéen lämnar Färjestad och flyttar några mil österut, närmare bestämt till Behrn Arena och Örebro Hockey.

Klubben har tecknat ett kontrakt med 25-åringen som sträcker sig över kommande säsong, fram till 2019. Sedan tidigare har Örebro förlängt avtalet med Eero Kilpeläinen och finländaren kommer tillsammans med Stéen att utgöra Närkelagets målvaktspar till hösten.

– Det känns skönt att vi nu har gjort klart med Stefan och i och med detta satt vårt målvaktspar för säsongen, kommenterar Örebros sportchef Niklas Johansson för klubbens hemsida.

– Stefan är en väldigt ambitiös kille och en duktig målvakt som vi tror kan ta nästa steg i vår miljö. Vår ambition är att Stefan ska kunna utvecklas hos oss och tillsammans med Eero kommer han att slåss om förstaspaden.