• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Idag 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar

Vindsnabbe forwarden tillbaka hos Djurgården

13 november 2018 22:10

Djurgården landar ett riktigt vasst nyförvärv för resten av säsongen. Snabbskrinnaren Axel Jonsson Fjällby återvänder till klubben på lån från Washington Capitals.


Forwarden Axel Jonsson Fjällby tillhörde Djurgården förra säsongen och fick ett genombrott hos stockholmarna. Totalt blev det 16 poäng på 42 matcher i SHL, ett imponerande JVM och landslagsdebut för Tre Kronor. Det ledde till ett försök att ta en plats hos NHL-laget Washington Capitals, men istället blev det spel i AHL för 20-åringen och nu vänder han hem på lån till Djurgården resten av säsongen.

– Spela på Hovet är det roligaste som finns. Nu ska jag göra allt för att vinna SM-guld, säger Fjällby bland annat till Djurgårdens hemsida.

Djurgården hoppas ha Fjällby spelklar till torsdagens hemmamatch med Frölunda och klubbens sportchef Joakim Eriksson är nöjd med återvändaren;

– Axel blir en viktig pusselbit i vår redan starka forwardsbesättning. Han adderar fart, genombrottsstyrka och förhoppningsvis också en del målskytte till oss. Vår målsättning är att försöka hjälpa Axel i sin fortsatta utveckling mot att ha en ökad kontroll i sitt puckinnehav trots den extremt höga fart han åstadkommer med sin skridskoåkning.