• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar

Veckans SHL TOTW: Brynäs Kevin Clark

8 december 2017 08:48
ESHL

Förra årets skyttekung Kevin Clark har inte haft en riktigt lika gnistrande säsong i år. Förra veckans målexplosion gav dock tydliga indikationer på att han är fast besluten att upprepa sin tidigare bedrift. Med fyra poäng på två matcher tar Clark hem titeln som Veckans Spelare i EA SPORTS NHL 18.


Trots att Clark ännu inte nått tvåsiffrigt när det gäller antalet fullträffar så har han bibehållit ett fullt godkänt poängsnitt som ligger i linje med förra säsongens 39 poäng på 52 matcher. Då SHL-säsongen nu börjar närma sig halvtid har han dessutom visat prov på att just målskyttet tycks vara på väg att vakna till liv. Efter två mål och en assist mot Rögle samt ytterligare ett mål mot Växjö har Brynäs prickskjutande #11 därför utnämnts till SHLs representant i Veckans Lag, uttaget av EA SPORTS i NHL 18 Hockey Ultimate Team.

Kevin Clarks kort för TOTW (Team of The Week) landar på en total av 78. Då Clark är en kvick, kortväxt spelare som gillar att sätta pucken i nät kommer det inte som någon större överraskning att hans starkaste attribut är Skridskoåkning samt skicklighet med klubba och puck.

Tar vi slutligen en titt på kortets synergier så noterar vi att det ger +1 till FS (Fine Shooting – fördel till balans och handledsskott) samt +2 till AA (Angry Aggressors– fördel i tacklingar och klubbrytningar).

Det var veckans SHL TOTW från oss här på ESHL. Vi ses!

ESHL når du på:

YouTube
Mail
Twitter