• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Nu är det dags igen – årets upplaga av ATG Drömfond är öppen för ansökningar!

24 maj 2018 15:59
ATG

Succén är tillbaka. Tag chansen att ansöka om stöd till arbetet med att motverka utanförskap och ohälsa med idrott som grund.


Förra året lanserade vi möjligheten att ansöka om stöd till föreningar och organisationer som arbetar med att motverka utanförskap ohälsa med idrott som grund. Det blev en succé! Bland 120 sökande valde juryn till slut ut fyra finalister som fick 50 000 kronor vardera och en slutlig vinnare fick ytterligare 100 000 kronor till sin verksamhet. Finalisterna fick besök från vår ambassadör Peter ”Foppa” Forsberg, bred mediaexponering och stor lokal uppmärksamhet.

Vi söker nya projekt som vill vara med och förverkliga sin dröm. Vad skulle din förening göra för 50 000 kronor – eller för 150 000 kronor?!

Vad kan vi söka pengar till?

Pengar kan sökas till ett uppstartat projekt där ni visar hur ni jobbar för att minska utanförskap och ohälsa med idrott som grund. Med vår hjälp har föregående års finalister kunnat utveckla sin verksamhet på olika sätt, läs gärna mer om våra finalister på drömfond.se/blogg

Hur ska vi skriva vår ansökan?

Beskriv ert projekt, vilket utanförskap ni upplever och hur projektet långsiktigt hjälper till att bryta utanförskap. Det är viktigt att ni har ett långsiktigt tänk, det är där vi har bäst möjlighet att hjälpa till.

Vad betyder utanförskap?

Ett utanförskap kan definieras på många olika sätt. Det kan vara ett fysiskt utanförskap där du behöver hjälpmedel för att klara av att idrotta, det kan vara ett språkhinder bland skötarna i ett stall som behöver en språkkurs för att bättre komma in i gemenskapen och det kan vara att få hjälp med lokalhyra till en förening för äldre personer som får träffa sina vänner och därmed bryter utanförskap. Ni har drömmen – vi har möjlighet att hjälpa till med den!

Har ni frågor är ni varmt välkomna att kontakta Tiina Aalto, projektledare ATG Drömfond, [email protected]

Vi ser fram emot att få din ansökan före 10 juni på drömfond.se