• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan

Nu är det dags igen – årets upplaga av ATG Drömfond är öppen för ansökningar!

24 maj 2018 15:59
ATG

Succén är tillbaka. Tag chansen att ansöka om stöd till arbetet med att motverka utanförskap och ohälsa med idrott som grund.


Förra året lanserade vi möjligheten att ansöka om stöd till föreningar och organisationer som arbetar med att motverka utanförskap ohälsa med idrott som grund. Det blev en succé! Bland 120 sökande valde juryn till slut ut fyra finalister som fick 50 000 kronor vardera och en slutlig vinnare fick ytterligare 100 000 kronor till sin verksamhet. Finalisterna fick besök från vår ambassadör Peter ”Foppa” Forsberg, bred mediaexponering och stor lokal uppmärksamhet.

Vi söker nya projekt som vill vara med och förverkliga sin dröm. Vad skulle din förening göra för 50 000 kronor – eller för 150 000 kronor?!

Vad kan vi söka pengar till?

Pengar kan sökas till ett uppstartat projekt där ni visar hur ni jobbar för att minska utanförskap och ohälsa med idrott som grund. Med vår hjälp har föregående års finalister kunnat utveckla sin verksamhet på olika sätt, läs gärna mer om våra finalister på drömfond.se/blogg

Hur ska vi skriva vår ansökan?

Beskriv ert projekt, vilket utanförskap ni upplever och hur projektet långsiktigt hjälper till att bryta utanförskap. Det är viktigt att ni har ett långsiktigt tänk, det är där vi har bäst möjlighet att hjälpa till.

Vad betyder utanförskap?

Ett utanförskap kan definieras på många olika sätt. Det kan vara ett fysiskt utanförskap där du behöver hjälpmedel för att klara av att idrotta, det kan vara ett språkhinder bland skötarna i ett stall som behöver en språkkurs för att bättre komma in i gemenskapen och det kan vara att få hjälp med lokalhyra till en förening för äldre personer som får träffa sina vänner och därmed bryter utanförskap. Ni har drömmen – vi har möjlighet att hjälpa till med den!

Har ni frågor är ni varmt välkomna att kontakta Tiina Aalto, projektledare ATG Drömfond, tiina.[email protected]

Vi ser fram emot att få din ansökan före 10 juni på drömfond.se