• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 4 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Fredag Fre 6 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Söndag Sön 8 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Tisdag Tis 17 April Apr
Torsdag Tor 19 April Apr
Lördag Lör 21 April Apr
Söndag Sön 22 April Apr

Joel Kellman klar för Brynäs

9 april 2018 11:15
Nyförvärv

Brynäs förstärker offensiven. På måndagsförmiddagen presenterade Gävlelaget centern Joel Kellman, som närmast kommer från spel i Karlskrona.


Brynäs IF kunde på måndagsförmiddagen presentera ännu ett nyförvärv. Från Karlskrona HK ansluter centern Joel Kellman, som har skrivit ett kontrakt som sträcker sig till säsongen 2019/2020.

– Joel är en väldigt bra center, han har presterat bra i Karlskrona där han de senaste tre säsongerna absolut varit en av de bästa i truppen. Vi ser 23-årige Joel som ett mycket bra och spännande nyförvärv till vår trupp inför de två kommande säsongerna, berättade sportchefen Stefan Bengtzén till Brynäs hemsida.

Kellman anslöt till Karlskronas A-lag på lån från HV71 säsongen 2013/2014 innan han gjorde en permanent flytt säsongen därpå. På juniornivå har centern förutom Karlskrona - där han är född - även representerat Malmö Redhawks.

– Jag är jätteglad över att komma till Brynäs IF, det är en förening som jag hört mycket gott om och av de signaler jag fått så känns det som att föreningen vill fram och vill vara i toppen. Det ska bli riktigt kul att komma på plats, sade Kellman själv i en intervju.