• Huvudsponsorer

Söndag Sön 22 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep

Joel Kellman klar för Brynäs

9 april 2018 11:15
Nyförvärv

Brynäs förstärker offensiven. På måndagsförmiddagen presenterade Gävlelaget centern Joel Kellman, som närmast kommer från spel i Karlskrona.


Brynäs IF kunde på måndagsförmiddagen presentera ännu ett nyförvärv. Från Karlskrona HK ansluter centern Joel Kellman, som har skrivit ett kontrakt som sträcker sig till säsongen 2019/2020.

– Joel är en väldigt bra center, han har presterat bra i Karlskrona där han de senaste tre säsongerna absolut varit en av de bästa i truppen. Vi ser 23-årige Joel som ett mycket bra och spännande nyförvärv till vår trupp inför de två kommande säsongerna, berättade sportchefen Stefan Bengtzén till Brynäs hemsida.

Kellman anslöt till Karlskronas A-lag på lån från HV71 säsongen 2013/2014 innan han gjorde en permanent flytt säsongen därpå. På juniornivå har centern förutom Karlskrona - där han är född - även representerat Malmö Redhawks.

– Jag är jätteglad över att komma till Brynäs IF, det är en förening som jag hört mycket gott om och av de signaler jag fått så känns det som att föreningen vill fram och vill vara i toppen. Det ska bli riktigt kul att komma på plats, sade Kellman själv i en intervju.