• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Tre nya kandidater till Årets mål

24 mars 2020 14:00
Play

SHL 2019/2020 är färdigspelat och tre nya kandidater till Årets mål har plockats ut. Se vilka tre som tagits ut och som kommer att ha chansen att bli Årets mål när säsongen summeras i SHL Awards 2020.


SHL-spelarna fortsatte att leverera läckra mål efter det sista uppehållet. Tre nya har nu tagits ut för att vara med och tävla om att bli Årets mål.

Under de tre tidigare uppehållen har nio kandidater tagits ut att gå vidare att tävla om att bli Årets mål. De som gått vidare hittills listas nedan.

Så här går det till

Varje måndag plockas de fem snyggaste målen ut från föregående vecka och vid varje landslagsuppehåll plockar vi sedan ut de tre allra snyggaste målen som dittills har gjorts. Dessa tre går vidare till att tävla om att bli Årets mål efter säsongen.

När säsongen summeras kommer vi att ha plockat ut tolv mål som tävlar om att bli Årets mål. De tolv målen kommer att mötas i dueller som följer SM-slutspelet i mars och april 2020 där ni bestämmer vilka som går vidare genom att rösta på era favoriter.

Under kvartsfinalspelet kommer sex dueller finnas tillgängliga för besökare till SHL.se att rösta på. Tolv kandidater kommer således att bantas ner till sex stycken.

Dessa sex kommer att ställas i tre nya dueller mot varandra samtidigt som semifinalerna i SM-slutspelet pågår. Precis som tidigare röstar besökarna på SHL.se fram sin favorit i varje duell och på så vis blir tre finalister klara lagom tills dess att SM-finalen startar.

De tre finalkandidaterna i kommer att finnas att rösta på under hela SM-finalen och röstningen ligger sedan öppen fram till att SHL Awards sänds i C More.

Under sändningen av SHL Awards kommer man fortsatt att kunna rösta på sin favorit och innan SHL Awards avslutas kommer vinnaren av årets mål att presenteras.