SHL.se får en ny framsida

28 januari 2021 13:05

Välkommen till SHL.se! Du möts från och med idag av ett helt nytt utseende på startsidan för Sveriges högstaliga i ishockey med en fräsch look och design.


SHL.se lockar varje år miljontals besökare som vill ta del av innehåll kring ligan. Som vanligt hittar du alltid det senaste från matcherna i ligan på SHL.se. Vi samlar aktuell information inför matcherna och fyller på med matchrapport och highlights efteråt. SHL.se och nätverket med klubbarna är det bästa valet för att konsumera relevant innehåll om SHL, se videos, läsa texter och att klicka runt bland statistiken.

Varje vecka publiceras såväl långläsning som mer lättsamma artiklar med profilerna i och omkring SHL.

Och du - det mesta håller länge.

Möt människan

Löpande artikelserie som går på djupet med engagerade och härliga personer som verkar i ligans närhet. Det kan vara både spelare, ledare, funktionärer, klubbledare, mediapersonligheter, domare etc.

Till Möt människan.

SHL-minnet

Tar upp en specifik historisk händelse som varit betydande för de inblandade. Vi pratar med någon eller flera som var med och hör deras beskrivningar av hur de upplevde det när historia skrevs.

Mer om SHL-minnet.

SHL-rekordet

Denna artikelserie fokuserar på statistik och prestationer som står sig som rekord i olika former. Det kan vara både individuella rekord och rekord satta av lag.

Blir du nyfiken? Kolla mer här.

SHL Spotlight

Spotlight är vår intervjuserie på engelska. Här fokuserar vi på unga spelare, framtidens stjärnor som står i början av sina karriärer.

Se här vilka vi intervjuat i år.

20 frågor

En artikelserie där vi lär känna ligans profiler på ett lite mer lättsamt och ofta humoristiskt sätt.

Till 20 frågor.

SHL:s domarpodd

Som poddnamnet antyder är detta en podcast som gästas av domare eller andra personer som arbetar nära SHL-domarna. Här får du lära känna domarna, få svar på hur bedömningar gjorts i olika situationer under senaste tiden och du har även möjlighet att få svar på regelfrågor som du gått och grunnat på.

Du kan inför kommande avsnitt skicka in frågor kring domare, regler eller situationer. Skicka dina frågor till: [email protected]

Podden presenteras i kombination med videoklipp på SHL.se vilket ger den en dimension extra. Den finns även på andra plattformar där poddar finns.

Lyssna ikapp här.

Veckans mål och räddning

Här bestämmer ni följare och besökare på SHL.se vilka mål och räddningar som vinner och kan titulera sig Veckans mål respektive räddning. Varje vecka tar redaktionen ut de fem snyggaste som ni sedan har möjlighet att rösta på.

Rösta på Veckans mål
Rösta på Veckans räddning

Veckosammanfattningar - hänt i SHL

På måndagar publiceras året runt artiklar med en sammanfattning av vad som hänt den senaset veckan. Det kan handla om spelarövergångar, resultat, heta lag och spelare och mycket annat. "Veckans SHL" skrivs på svenska och "Weekly recap" skrivs på engelska.

Matchbevakningen

Alla matcher bevakas med liverapportering. Den hittar du genom att klicka på respektive match på sidans topp. Ett klick på en match tar dig vidare in i Game center där du hittar massvis intressant från matchen.

Matchguide, liverapportering och matchrapport inklusive citat från båda lagen. Självklart producerar vi highlights till samtliga matcher och kompletterar med eventuella videobedömningar.

Här hittar du även statistik från matchen, både på lagnivå och spelarnivå.

På SHL.se kan du alltså följa matcherna på ett innehållsrikt sätt.

Snittabell och en massa annat

Utöver det återkommande innehållet fyller vi givetvis på med en massa annat innehåll beroende på vad som är aktuellt just då. Det kan vara information från ligan, säsongsuppbyggnad, säsongssummering eller annat intressant.

Du har väl inte missat att klicka runt på alla våra statistiksidor? Här finns mycket intressant att hitta, både på spelar- och lagnivå. Du kan filtrera på en massa olika saker och själv undersöka ligarekord, klubbrekord osv. Mycket data finns hela vägen tillbaka till 1975, när SHL startade (under namnet Elitserien).

Och självklart kan du på statistiksidorna hitta den senaste snittabellen också.

Börja utforska statistiken.

Sociala medier

SHL finns såklart även på sociala medier. Vi finns på Twitter, Instagram och Facebook och använder platformarna både till att dela publikationer på SHL.se men även annat specifikt för just sociala medier.

Du kan exempelvis följa oss för att ta del av videoklipp över heta prestationer, material från våra partners eller delta i quiz på Instagram.