• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 4 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Fredag Fre 6 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Söndag Sön 8 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Tisdag Tis 17 April Apr
Torsdag Tor 19 April Apr
Lördag Lör 21 April Apr
Söndag Sön 22 April Apr

Dan Tangnes lämnar Linköping

4 april 2018 19:02

Tränaren Dan Tangnes lämnar LHC efter fyra säsonger, varav de tre senaste som huvudtränare i klubben.


– Efter det snöpliga uttåget i sista matchen mot Djurgården försvann all energi ur kroppen. Men så brukar det vara när allt tar slut så plötsligt. Men nu har det gått en tid och jag har haft påskhelgen på mig att fundera och kommit fram till att jag inte kommer att kunna uppbringa den energi och motivation som krävs. Därför vill jag vara ärlig mot klubben och vi har idag suttit hela dagen med klubbledningen och gått igenom massor av olika saker, säger Dan Tangnes till klubbens hemsida.

Linköpings sportchef Fredrik Emwall berättar på klubbens hemsida om Tangnes beslut, och om hur man nu i Linköping kommer arbeta vidare.

– Dan är en mycket omtyckt tränare och person i klubben och vi högaktar verkligen att han är så ärlig och nära klubben att han ändå är helt öppen med sitt resonemang. Det är naturligtvis tråkigt när en viktig och nära medarbetare lämnar oss, men nu övergår förstås allt fokus till att hitta en ersättare och bygga ett nytt tränarteam inför den kommande säsongen, säger Fredrik Emvall.