• Huvudsponsorer

Söndag Sön 22 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep

Dan Tangnes lämnar Linköping

4 april 2018 19:02

Tränaren Dan Tangnes lämnar LHC efter fyra säsonger, varav de tre senaste som huvudtränare i klubben.


– Efter det snöpliga uttåget i sista matchen mot Djurgården försvann all energi ur kroppen. Men så brukar det vara när allt tar slut så plötsligt. Men nu har det gått en tid och jag har haft påskhelgen på mig att fundera och kommit fram till att jag inte kommer att kunna uppbringa den energi och motivation som krävs. Därför vill jag vara ärlig mot klubben och vi har idag suttit hela dagen med klubbledningen och gått igenom massor av olika saker, säger Dan Tangnes till klubbens hemsida.

Linköpings sportchef Fredrik Emwall berättar på klubbens hemsida om Tangnes beslut, och om hur man nu i Linköping kommer arbeta vidare.

– Dan är en mycket omtyckt tränare och person i klubben och vi högaktar verkligen att han är så ärlig och nära klubben att han ändå är helt öppen med sitt resonemang. Det är naturligtvis tråkigt när en viktig och nära medarbetare lämnar oss, men nu övergår förstås allt fokus till att hitta en ersättare och bygga ett nytt tränarteam inför den kommande säsongen, säger Fredrik Emvall.