• Huvudsponsorer

Lars Bryggman stannar kvar i Malmö

1 juni 2017 10:15

Forwarden Lars Bryggman stannar kvar i Malmö Redhawks. Bryggman var utlånad under fjolåret från IK Pantern, och gjorde då ett stort avtryck i laget, och belönas därför nu med ett SHL-kontrakt.


Under den gångna säsongen lånades Bryggman in från IK Pantern och han svarade för fina insatser i Redhawks tröja. Totalt medverkade han i 29 SHL-matcher samt ytterligare tolv matcher i SM-slutspelet på vilka han sammanlagt svarade för 13 poäng (5+8).

– Det känns jättebra att fortsätta i Redhawks. Jag utvecklades mycket under min tid här förra säsongen och ser goda möjligheter, att kunna fortsätta min utveckling med hjälp av tränarstaben som finns här, säger Lars Bryggman själv i en kommentar.

Norrlänningen Bryggman flyttade till Skåne för snart ett år sedan och hann med att spela 27 matcher för Pantern innan han förstärkte Redhawks. Nu tar Malmö Redhawks också över det kontrakt han har med IK Pantern, som gäller över den kommande säsongen.

– Trots att han fortfarande är ung har Lars redan en stor erfarenhet av spel i SHL. Vi har letat efter en powerforward, att bredda vår forwardsbesättning med, och nu känns det väldigt bra, att kunna behålla en spelare som vi känner väl sedan den gångna säsongen, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.