• Huvudsponsorer

2 dagar kvar

14 september 2017 08:00

Nu är det riktigt nära! Endast två dagar kvar tills SHL 2017/2018 startar, och med siffran två i minnet tar vi en titt tillbaka på fjolårets premiärmatcher.


På lördag startar SHL med fem matcher på menyn. Det kommer bli rafflande, spännande och oerhört underhållande och frågan är vilka lag som visar upp sig från sin bästa sida, och vilka spelare som blir framgångsrika direkt?

Förra säsongen så blev premiären något att minnas för Fredrik Händemark i Malmö. Han bjöd nämligen på två mål i första matchen mot Frölunda. Händemark blev därmed den första tvåmålsskytten under fjolåret. Men inte den enda.

Några dagar senare så bjöd nämligen både Dennis Everberg och Olli Palola i Växjö på två mål var i Växjös premiärmatch mot Rögle. En match som slutade med Växjöseger 5-3.

Brynäs var snäppet värre då man hade tre tvåmålsskyttar i sin premiär i storsegern mot Frölunda med 7-2. Oskar Lindblom, Kevin Clark och Ponthus Westerholm gjorde alla tre, två mål.

Vi hade alltså hela sex stycken tvåmålsskyttar i premiärmatcherna förra året från tre olika lag. Gemensamma nämnaren mellan dessa var att alla lag som hade en tvåmålsskytt i laget vann sin premiärmatch. Frågan är om den divisen stämmer även denna säsong?

Och vilka spelare kliver fram och levererar direkt?