• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Idag 19 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Ännu en återvändare presenterad av Linköping

19 april 2017 18:28

Linköping har sedan tidigare värvat tillbaka publikfavoriten Tony Mårtensson till klubben. På onsdagen blev nästa återvändare klar - poängstarka backen Chad Billins.


Chad Billins värvades till Linköping från Luleå inför säsongen 2015/2016 och växte omedelbart ut till en av lagets viktigaste kuggar. Amerikanen stod under den säsongen för 31 poäng, näst flest av samtliga backar i ligan. Efter säsongen valde dock 27-åringen att testa lyckan i Vancouver Canucks organistaion, väl där blev det 72 matcher och 20 poäng i AHL-klubben Utica Comets. På onsdagen stod det klart att han återvänder till SHL och Linköping på ett tvåårskontrakt.

– Jag kunde inte vara mer glad över att få komma tillbaka till LHC. Att spela inför fansen och vara en del av en sån fin organisation känns väldigt bra, säger Billins till LHC:s hemsida.

Bilins blir Linköpings fjärde nyförvärv efter nämnde Mårtensson, Fredrik Karlström och Jimmy Andersson och Fredrik Emwall är nöjd med sin senaste pusselbit till lagbygget.

– Det känns väldigt kul att få välkomna honom tillbaka. Chad gjorde det väldigt bra hos oss under sin tidigare sejour och han är den typen av back som vi vill ha in i vårt lagbygge, säger klubbens General Manager.

Kort tidigare meddelade östgötarna att Garrett Roe utnyttjat en uppsägningsklausul i sitt kontrakt och lämnar för spel utomlands.