• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Idag 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar

Norrlands Guld ny huvudsponsor för SHL

7 juli 2015 10:00

Spendrups Bryggeri AB har genom Norrlands Guld tecknat ett 5-årigt huvudsponsoravtal med SHL, Svenska Hockeyligan. Målsättningen med samarbetet är att höja mat- och dryckesupplevelsen på landets ishockeyarenor och samarbetet kommer, förutom att Norrlands Guld syns på ishockeyarenorna i SHL, också att sträcka sig till utvalda sportbarer.


Det nya avtalet innebär även att Spendrups Bryggeri blir leverantör till samtliga SHL-klubbars arenor och försäljningsställen. Samarbetet ger även tillgång till en stor exponering av varumärket Norrlands Guld som kommer att synas på arenorna. Dessutom kommer Norrlands Guld tillsammans med SHL utveckla nya aktiviteter som tar ishockeysupportrarna närmare sitt intresse.

– Vi arbetar ständigt för att utveckla vår produkt, säger Jörgen Lindgren, VD på SHL.

– Mat- och dryckesupplevelser samt en positiv publikutveckling är prioriterade områden och vi är glada att nu få tillgång till Spendrups ledande kompetens inom dessa områden.

– Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med SHL och att tillsammans med dem utveckla arenaupplevelsen. Vår erfarenhet från andra samarbeten med olika sportarenor kommer vara till stor nytta, likaså den kunskap vi har från stora event som till exempel skid-VM i Falun, säger Fredrik Spendrup, VD på Spendrups Bryggeri AB.

Utöver att höja upplevelsen kring sportbarer och arenor kommer Norrlands Guld tillsammans med SHL arbeta fram aktiviteter som ska skapa fler kul stunder för fansen både i direkt anslutning till ligan och på andra platser och plattformar.

– Vi vet hur mycket SHL engagerar från Malmö i söder till Luleå i norr. Tillsammans med SHL får vi nu en perfekt möjlighet att skapa bra upplevelser för alla hockeyfans, säger Stefan Garvander, produktchef för Norrlands Guld på Spendrups Bryggeri.

– För att även nå dem som inte har möjlighet att ta sig till arenan kommer vi tillsammans med SHL fortsätta utveckla konceptet med våra Officiella Supporterbarer, utvalda sportbarer, som erbjuder det lilla extra.