• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Tisdag Tis 23 Oktober Okt

Mattias Guter klar för Timrå

17 april 2018 12:15
Nyförvärv

Timrå stärker upp sin offensiva besättning inför den kommande SHL-säsongen. Från Karlskrona - laget medelpadingarna slog ut i direktkvalet - ansluter forwarden Mattias Guter.


För knappt två veckor sedan slogs Mattias Guter och hans Karlskrona ut av Timrå i direktkvalet till SHL. Nu står det klart att forwarden blir medelpadingarnas första förstärkning i lagbygget till nästkommande säsong.

– Mattias är en spelskicklig spelare som kan göra mål. Han har ett par säsonger i SHL bakom sig nu där han har visat att han är en SHL-spelare. Sen så blir även hans rutin från SHL väldigt viktig i laget, kommenterade Timrås general manager Kent Norberg till klubbens hemsida.

Guter, som lämnar Karlskrona efter tre säsonger, har totalt 182 matcher i SHL på sitt CV - och har under dessa hunnit med att göra 97 poäng - uppdelat på 57 mål och 40 assist.

– Det känns väldigt spännande att bli en del av Timrå IK. De har gjort en häftig resa de senaste åren och fick krydda det med ett SHL-avancemang. Det ska bli kul att träffa alla människor i och runt laget och jag ser fram emot att få åka in på isen inför fullsatta läktare i NHK Arena i höst, sade Guter till Timrå IK:s hemsida.

Mattias Guters kontrakt sträcker sig till säsongen 2019/2020.