• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Regerande mästarlaget jagar första vinsten

5 september 2019 09:00
CHL

Frölunda vann CHL förra säsongen, men har fått en tung start på årets turnering. Efter två raka förluster behöver göteborgarna en vinst i dagens match mot Graz99ers. Här är en genomgång av samtliga svenska klubbars matcher i den tredje CHL-omgången.


SC Bern-Skellefteå AIK

Grupp E är riktigt tajt. Kärpät toppar på fyra poäng, bakom skuggar Bern och Grenoble på tre poäng, medan Skellefteå står på två poäng.

Västerbotteningarna tog sina två poäng mot just kvällens motståndare Bern. Därefter förlorade Skellefteå mot Grenboble. De schweiziska mästarna tog två poäng mot Kärpät i den senaste omgången.

Ambri Piotta-Färjestad BK

Färjestad har fått en kanonstart på CHL. Värmlänningarna har två raka segrar och tillsammans med EHC München står de på sex poäng i gruppen. Kvällens motståndare – Ambri Piotta – har noll poäng.

Johan Ryno och Michael Lindqvist är två av spelarna i FBK som har imponerat. Duon har tillsammans svarat för nio poäng på de två inledande matcherna.

Graz99ers-Frölunda Indians

Frölunda ligger överraskande sist i Grupp H efter två omgångar. Frölunda tog en poäng mot Graz99ers i premiären, efter att österrrikarna vunnit straffläggningen. Det följde Frölunda upp med ytterligare en hemmaförlust – mot Mountfield.

Graz99ers tog en poäng i förra omgången mot Cardiff Devils.

Augsburger Panther-Luleå Hockey

Luleå åker till Tyskland på revanschjakt. Augsburger och Luleå möttes i premiären och då var det tyskarna som drog det längsta strået då de vann efter straffar.

Luleå vann sedan mot Liberec, och eftersom Augsburger tog ytterligare en övertidsseger i den förra omgången innebär det att Augsburger, Luleå samt Belfast står på fyra poäng.

Djurgården Hockey-Vienna Capitals

Efter mål av Sebastian Strandberg och Tom Wandell vann Djurgården senast mot Vienna, och tog därmed andra raka segern i årets CHL.

Djurgården toppar grupp F med maximala sex poäng. Sist i gruppen är Vienna Capitals, som fortfarande väntar på första poängen.