• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Andra raka segern för Djurgården

2 september 2019 08:15
CHL

Djurgården har fått en väldigt bra start på CHL. 6-2-segern i premiären följdes upp med 2-1 mot Vienna Capitals. Däremot förlorade både Skellefteå och Frölunda i går.


Frölunda Indians-Mountfield HK 2-3

Frölunda vann både SHL och CHL förra säsongen, men göteborgarna har fått en tuff start på CHL. Mot Mountfield kom andra raka hemmaförlusten.

Gästerna gick upp i en 2-1-ledning i den andra perioden, och utökade sedan till 3-1. Rhett Rakhshani reducerade, med sitt andra mål i matchen, men närmare än så kom inte Frölunda.

Frölunda är sist i sin grupp med en poäng.

Skellefteå AIK - Grenoble 1-2

Även för Skellefteå blev det en uddamålsförlust på hemmaplan. Grenoble tog ledningen i den första perioden och med en dryg minut kvar av tredje perioden kom även 2-0.

Jesper Frödén putsade till siffrorna, men då återstod bara fyra sekunder av ordinarie tid. Skellefteå ligger sist i sin grupp, men alla lag är inom två poäng.

Vienna Capitals-Djurgården Hockey 1-2

Djurgården har fått en smakstart på CHL. Vienna tog visserligen ledningen, men Sebastian Strandberg utjämnade till 1-1, och i tredje perioden såg nyförvärvet Tom Wandell till att Djurgården fick med sig samtliga tre poäng.

Djurgården har nu två raka segrar, och toppar därmed sin grupp, en poäng före tyska Adler Mannheim.