• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Dags för semifinaler i CHL

7 januari 2020 09:00
CHL

CHL har så här långt varit en blågul succé. Av de fyra klubbar som är kvar i turneringen är tre svenska. Djurgården inleder semifinalen på hemmaplan mot tjeckiska Mountfield medan Frölunda tar emot Luleå.


Djurgården Hockey - Mountfield HK

Djurgården inledde 2020 på bästa sätt, genom att nolla Oskarshamn (5-0). Nu väntar tjeckiska Mountfield, som inte är bättre än nia i den inhemska ligan. Dock har de vunnit de tre senaste matcherna.

Djurgården har tagit sig till CHL-semifinal efter att ha besegrat Skellefteå i åttondelsfinal och i kvartsfinalen hade stockholmarna inga problem att avfärda Red Bull München (8-1 på två matcher). Mountfield har på vägen hit slagit ut Mannheim (2-1) samt EV Zug (5-1).

Frölunda Indians - Luleå Hockey

Luleå och Frölunda har de senaste veckorna mötts två gågner i SHL och lagen har vunnit en match var. Noterbart är att båda matcherna har slutat med uddamålet och att det är hemmalaget som har vunnit.

Frölunda har legat under efter första matchen både i åttondelsfinalen (mot Färjestad) och kvartsfinalen (mot Biel), men vänt i returen. Luleå har på vägen hit besegrat två schwiziska lag – Bern (åttondelsfinal) och Lausanne (kvartsfinal).