• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Idag 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar

Frölunda jagar final - inleder hemma mot Pilsen

8 januari 2019 13:00
CHL

Som ett av fyra kvarvarande lag är Frölunda med i den absoluta kampen om CHL-titeln. Vägen fram till finalen hindras just nu endast av HC Pilsen, ett motstånd som gästar Frölundaborg i duons första laddade semifinalmöte.


Frölunda HC - HC Pilsen

Efter att ha vunnit sin grupp, eliminerat HC Lugano med uddamålet i åttondelen och sopat banan med Kometa Brno i kvarten är Frölunda framme i semifinal. Motståndet där är av tjeckisk karaktär och stavas HC Pilsen. Tjeckerna kommer närmast från en kvartsfinal där Frölundas SHL-konkurrent Skellefteå besegrades med totalt 5-4.

Semifinalen spelas över två matcher, med Frölunda som hemmalag ikväll. Göteborgarna har en tung helg bakom sig med nederlag mot Timrå i SHL, sedan man tappat ledning 4-2 till förlust 4-5. Nu ska Frölunda resa sig och med nedsläpp 18:00 i Frölundaborg kliver laget ut för att mäta krafterna med HC Pilsen. En plats i CHL-finalen står på spel och inför dubbelmötet har Max Friberg gett en intervju med SHL.se.

Red Bull München - Red Bull Salzburg

Samtidigt som Frölunda och Pilsen gör upp på den ena sidan om slutspelsträdet möts tyska München och österrikiska Salzburg på den andra. "Red Bullderbyt" är en mycket intressant duell mellan två lag som imponerat under CHL-hösten. München slutade tvåa i sin grupp bakom Malmö, innan man senare slog ut just rödhökarna ur slutspelets andra runda. Salzburg däremot lämnade gruppspelet som tabelletta och har gått obesegrat genom både åttondel och kvart.