• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Frölunda jagar final - inleder hemma mot Pilsen

8 januari 2019 13:00
CHL

Som ett av fyra kvarvarande lag är Frölunda med i den absoluta kampen om CHL-titeln. Vägen fram till finalen hindras just nu endast av HC Pilsen, ett motstånd som gästar Frölundaborg i duons första laddade semifinalmöte.


Frölunda HC - HC Pilsen

Efter att ha vunnit sin grupp, eliminerat HC Lugano med uddamålet i åttondelen och sopat banan med Kometa Brno i kvarten är Frölunda framme i semifinal. Motståndet där är av tjeckisk karaktär och stavas HC Pilsen. Tjeckerna kommer närmast från en kvartsfinal där Frölundas SHL-konkurrent Skellefteå besegrades med totalt 5-4.

Semifinalen spelas över två matcher, med Frölunda som hemmalag ikväll. Göteborgarna har en tung helg bakom sig med nederlag mot Timrå i SHL, sedan man tappat ledning 4-2 till förlust 4-5. Nu ska Frölunda resa sig och med nedsläpp 18:00 i Frölundaborg kliver laget ut för att mäta krafterna med HC Pilsen. En plats i CHL-finalen står på spel och inför dubbelmötet har Max Friberg gett en intervju med SHL.se.

Red Bull München - Red Bull Salzburg

Samtidigt som Frölunda och Pilsen gör upp på den ena sidan om slutspelsträdet möts tyska München och österrikiska Salzburg på den andra. "Red Bullderbyt" är en mycket intressant duell mellan två lag som imponerat under CHL-hösten. München slutade tvåa i sin grupp bakom Malmö, innan man senare slog ut just rödhökarna ur slutspelets andra runda. Salzburg däremot lämnade gruppspelet som tabelletta och har gått obesegrat genom både åttondel och kvart.