• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Skogs: "Ett gäng klubbar som har hört av sig"

9 maj 2012 17:11

Tomas Skogs kontrakt med Skellefteå gick ut efter den gångna säsongen och nu är frågan var backen kommer att spela under 2012/2013. "Ingenting är riktigt klart ännu, men allt borde lösa sig inom en snar framtid. Hur som helst så kommer det att bli en fortsättning i Elitserien" säger Skogs till Hockeyligan.se.


Hittills i sin karriär har Tomas Skogs hunnit med inte mindre än 326 elitseriematcher för Mora, Timrå och Skellefteå, där han totalt har mäktat med 69 (21+48) poäng.

Under 2011/2012 stod 28-åringen från Mora för sju poäng på 44 elitseriematcher samt för två poäng på 19 slutspelsmatcher för Skellefteå. Men ännu återstår alltså att se var backen spelar till hösten.

- Ett gäng klubbar har hört av sig efter säsongen och det är ett skönt kvitto på att man har gjort någonting bra och även gjort en stabil säsong. Det kommer att bli fortsatt spel i Elitserien och det är mest detaljer som återstår, men jag väljer att inte kommentera vilka klubbar som har hört av sig, säger Skogs.

"Jag vill spela i ett topplag"

Men är en fortsättning i Skellefteå aktuell?
- Skellefteå är absolut ett alternativ, då allt är väldigt proffsigt och målinriktat i Skellefteå.

Vad är viktigt nu när du ska välja klubb till nästa säsong?
- Jag vill gå till ett lag som har en ambition att vara ett topplag.

Hur ser du på den gångna säsongen?
- Det har varit väldigt kul att vara med och kriga i toppen av tabellen. I Skellefteå har jag fått tillbaka mitt självförtroende och det har varit roligt att hålla på med hockey igen. Jag tycker att min säsong har varit helt ok defensivt, men samtidigt hade jag kunnat ta för mig lite mer offensivt. Nu hoppas jag på att jag kan ta ett steg till nästa säsong.

Hur känns det nu ett tag efter er SM-finalförlust?
- Det var väldigt tomt när allt var över. Jag vill inte ta ifrån Brynäs något, men vi hade alla verktyg för att lyckas och det känns lite som att vi nästan gav bort guldet.