• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Idag 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 4 Maj Maj

Karlskrona HK plockar in två nya spelare

30 april 2015 14:27

Karlskrona HK meddelade idag på en presskonferens att klubben gjort klart med två nya spelare. Det handlar om forwarden Toni Kähkönen från Leksand IF och backen Victor Aronsson från Almtuna IS.


Toni Kähkönen kommer ursprungligen från Vaasa i Finland, men kom inför förra säsongen från Kärpät i Finland till Leksand IF. I leksandströjan stod Kähkönen för 23 poäng på 47 matcher, fördelat på sex mål och 17 assist.

– Jag gjorde en helt okej säsong förra året, men jag hade en skada som störde mig. Jag vill göra bättre från mig nästa säsong, det är mitt mål. Jag jobbar hårt på isen, skjuter mycket, tacklar mycket och går hela tiden på kassen, säger nyförvärvet Kähkönen i en telefonintervju på Karlskronas hemsida.

Den andra spelare det handlar om är backen Victor Aronsson som närmast kommer från spel i Almtuna. Aronsson hade en fin utveckling förra säsongen och stod för 21 poäng på 46 spelade matcher.

– Det ska bli väldigt roligt att spela för Karlskrona som har en fantastisk publik, säger Victor Aronsson på dagens presskonferens.