• Huvudsponsorer

Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Matchguide: Fördel Luleå och Djurgården i jakten på CHL-semifinal

10 december 2019 09:00
CHL

I kväll avgörs det vilka CHL-lag som går vidare till semifinal. Djurgården och Luleå har satt sig i en bra position efter att ha vunnit den första av två kvartsfinaler. Däremot förlorade Frölunda förra veckan mot Biel-Bienne.


Luleå Hockey-Lausanne (2-1)

Robin Kovacs blev stor hjälte förra veckan när han gjorde båda Luleås mål i 2-1-segern mot Lausanne.

Luleå kommer till matchen med riktigt bra form. De har vunnit åtta raka matcher i CHL. De har gått starkt i SHL också, även om det bev förlust senast mot Färjestad. Lausanne ligger sexa i den schweiziska ligan och har just nu tre raka förluster.

Red Bull München-Djurgården Hockey (5-1)

Djurgården har ena benet i semifinal efter den första matchen, som stockholmarna vann med 5-1.

Djurgården har vunnit tre av de fyra senaste matcherna i SHL och ligger åtta i tabellen. Red Bull München har blandat och gett lite i den tyska ligan den senaste tiden. De har en vinst på de tre senaste matcherna. Trots det toppar de den inhemska ligan med åtta poäng ner till tvåan.

EHC Biel-Bienne-Frölunda Hockey (3-2)

Schweizarna gick upp i en 3-0-ledning förra veckan i Göteborg, men det regerande mästarlaget fick in två viktiga reduceringsmål. Och vi kommer ihåg hur det gick för Frölunda i åttondelsfinalen, då de förlorade första matchen mot FBK med 3-6, men ändå gick vidare tack vare en 8-2-seger i returen.

I SHL har Frölunda en vinst på de tre senaste matcherna. Biel-Biennes form? De har två vinster på de tre senaste NLA-matcherna och återfinns på tredje plats i tabellen.