• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Idag 24 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar

4 dagar kvar

12 september 2017 08:01
Nedräkning

SHL-premiären står runt hörnet och vi är bara fyra dagar från första nedsläpp! Med det tar vi en titt på Malmö Redhawks och deras fina inledningssvit från förra säsongen.


Fyra omgångar in i förra säsongens upplaga av SHL hade Malmö Redhawks öppnat explosionsartat. 12 poäng av 12 möjliga var inkasserade, en bedrift som inget lag sedan Frölunda säsongen 2011/12 hade lyckats med. Drömstarten blev en sju matcher lång vinsttrend som bäddade för en stabil säsong. Laget parkerade till slut på en åttondeplats - en placering som innebar åttondelsfinal och klubbens första slutspel på 15 år.

Resan inleddes med att besegra Luleå över två matcher, för att sedan ställas inför tuffast tänkbara uppgift - då seriesegrarna och de regerande mästarna Växjö stod för dörren. Malmö lät sig dock inte skrämmas och efter en sex matcher lång och tight serie, där fem av sex matcher slutade med uddamålssegrar, hade man rubbat smålänningarna och vunnit serien med 4-2.

Den succéartade kvartsfinalssegern följdes upp med en desto dystrare sorti. I semin gjorde HV71 processen kort och vann med 4-1 i matcher, innan man några veckor senare kunde höja Le Mat-pokalen mot skyn.

Nu förbereder sig Peter Andersson och hans Malmö för en ny säsong i finrummet. Premiären hemma i Malmö Arena bjuder på ett hett möte direkt, då Rögle kommer på besök i ett äkta skånederby.