• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

5 snabba med SHLs Team of The Week-spelare i NHL 18: Nils Andersson

19 december 2017 09:20
ESHL

ESHL tog ett snack med Malmös Nils Andersson för att ta reda på vad förra veckans Team of The Week-spelare i EA SPORTS NHL 18 hade att säga om konsolspelande, lagets interna ranking och den egna succésäsongen.


Förra veckan utnämndes Malmös offensiva back Nils Andersson till SHLs representant i NHL 18 Veckans Lag, ofta referat till som ”Team of The Week”. Vi på ESHL tog kontakt med ”Nisse” för att riva av 5 snabba frågor gällande detta och bjöds på idel uppfriskande svar:

Spelar du NHL 18 och om så är fallet, vilket spelläge lirar du helst?

– Det har tyvärr inte blivit så mycket. Då jag spelat är det i turneringsläget mot mina lagkamrater. Där är det en hel del ära som står på spel, säger Andersson.

Vem är bäst på konsolspelande i Malmö Redhawks?

– Pratar vi FPS-spel (First-Person Shooter, reds. anm.) skulle jag säga Frederik Storm. När det är dags för FIFA – som är det spel som spelas allra mest – är det tveklöst jag själv som har de vassaste meriterna. Jag har spelat oerhört mycket i spelläget Pro Clubs där jag har ett lag med mina barndomsvänner. Största skalpen är när vi slog 12:e-rankade "2little2fake" med 3-2 i en riktig nagelbitare.

Följdfrågan blir givetvis, vem är sämsta konsolspelaren i Malmö?

– Sämst skulle jag nog säga att min bror (Erik Andersson) är. Han lägger ner tid på sådana saker som är viktiga i livet och som våra föräldrar vill att vi barn ska göra...

Om Redhawks hade ett eget omslag för NHL 18, vilken spelare skulle pryda det?

– Definitivt Tuukka Mäntylä. Han ser stenhård ut samt har en stor fanbase i Finland. Med honom på framsidan skulle spelet sälja lika bra som kuponger till bastubad!

När vi avslutningsvis väljer att rikta konversationen till förhoppningar kring den lovande säsong Nils Andersson satt ihop för sitt Malmö, visar han mer återhållsamhet.

Slår du ditt personbästa för poäng i år? Om så, vad landar totalen på?

– Det är väldigt svårt att spekulera i. Det är oerhört många parametrar som påverkar. Av erfarenhet så går det oftast bättre när man inte försöker tänka på poäng utan låta det komma till en istället.

ESHL tackar Nils för en härligt genuin intervju och önskar honom lycka till resten av säsongen!

Håll utkik efter mer från ESHL denna vecka när vi avslöjar vem som är nästa SHL TOTW.

ESHL hittar du även på:

YouTube
Mail
Twitter