• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Idag 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar

Premiärsegrar för Djurgården och Skellefteå

31 augusti 2019 07:48
CHL

Djurgården låg under med 0-1 GKS Tychy, men vände och vann med 6-2. Även Skellefteå stod som segrare i sin CHL-premiär, medan Frölunda förlorade efter straffar.


Skellefteå AIK–SC Bern 3-2 strf

Matchen var mållös i två perioder, men i tredje small det till. Det schweiziska storlaget hade ledningen med både 1-0 och 2-1, men Skellefteås stjärnduo Joakim Lindström och Oscar Möller såg med varsitt mål till att matchen gick till förlängning.

Matchen gick till straffar och där avgjorde Joakim Lindström, som därmed noterades för två mål och en assist i premiären.

Frölunda-Graz99ers 5-6 strf

Det regerande mästarlaget Frölunda fick inte alls den start man hade hoppats på, då det blev förlust efter straffar mot Graz99ers.

Fast det var Frölunda som började bäst. 1-0 kom efter 27 sekunder och 2-0 efter en drygt minut. Gästerna kom dock tillbaka och gick upp till en 5-3-ledning, men Patrik Carlsson kvitterade med mindre än tre minuter kvar av tredje perioden.

GKS Tychy-Djurgården 2-6

Tychy tog ledningen i den första perioden, men Djurgården hade ändå inga större problem med att vinna premiären. Lagets stjärnvärvning Patrik Berglund stod för ett av målen i 6-2-segern.

Många är spända på att se Djurgårdens talangfulle forward Alexander Holtz i år – och 17-åring inledde säsongen med att göra två mål.