• Huvudsponsorer

Daniel Larsson till Luleå Hockey

6 maj 2014 16:50

Målvakten Daniel Larsson lämnar AIK och återvänder till Luleå Hockey där han spelade som junior. "Det känns glädjande att en norrbottenskille återvänder till sina rötter", säger klubbens sportchef Lars Bergström om nyförvärvet.


Daniel Larsson kommer ursprungligen från Boden och spelade med Luleå Hockey som juniorspelare innan han via spel med Djurgårdens IF, Grand Rapids, HV 71 och AIK nu är tillbaka i Luleå Hockey med bred erfarenhet av spel på högsta nivå.

– Det känns glädjande att en norrbottenskille återvänder till sina rötter. Daniel är en talangfull och tekniskt välskolad målvakt som skaffat sig stor erfarenhet i både SHL och internationellt. Vi känner att han kommer kunna bli en stor tillgång för Luleå Hockey framöver, säger Lars Bergström.

Larsson själv ser fram emot att återigen få representera Luleå Hockey.

– Det skall bli jättekul att spela för Luleå Hockey igen som har haft en bra trend med ett hårt jobbande lag och en förening som satsar uppåt. Det känns som en rolig utmaning att vara en del av detta och extra kul skall det bli att komma hem och spela inför släkt och vänner igen, säger han.

Läs mer på Luleå Hockeys hemsida.