• Huvudsponsorer

Amerikansk forward till Mora

3 juni 2017 14:56

Nykomlingen Mora IK har gjort klart med en spelare som klubben följt under flera år. En välscoutad spelare med andra ord som klubben tror kommer ta en framträdande roll i laget.


Andrew Rowe, en 29 årig forward, kommer att spela med Mora den kommande säsongen. Han kommer senast från Bridgeport Sound Tigers i AHL och har tidigare varvat spel i AHL och ECHL.

Mora lämnar följande kommentarer på sin hemsida:

– Andrew är en mycket välscoutad spelare som vi har följt ett bra tag. Han har varit högst upp på Jeremy Collitons önskelista under några år. Med hans säsong i Bridgeport förra året, där han var en av lagets ledande spelare, så vet vi att han kommer vara en stor tillgång för oss kommande säsong. Även Bridgesports huvudtränare hade bara superlativ att säga om Andrew och gratulerade till en riktigt bra värvning. Han är en spelare som kan och kommer göra skillnad i täta och tuffa matcher, säger en nöjd sportchef Anders Sundby.

– Först och främst vill jag säga ett stort grattis till laget och staden Mora till en fantastisk säsong som var. Jag är ivrig över att få ansluta till laget och bidra med det bästa av min förmåga kommande säsong. Jag har bara hört positiva saker om klubben och jag ser fram emot att få spela inför alla fans, säger Rowe själv.