Nedräkningen fortsätter: MODO höjer ribban

15 augusti 2012 11:30

Visst, semestern kan vara slut, men nu är det samtidigt mindre än en månad kvar till starten av Elitserien 2012/13. Vi fortsätter givetvis att höja temperaturen inför det som komma skall, då vår nedräkning inför starten av säsongen nu har nått del fem och MODO Hockey.


De kommande veckorna kommer vi att producera en film för varje elitserielag där vi sammanfattar den förra säsongen samt blickar framåt inför den kommande. Planen är att publicera tre filmer per vecka och i dag fokuserar vi alltså på MODO.

MODO Hockey med GM Markus Näslund i spetsen skapade en helt ny organisation. Vilket också gav resultat direkt. För på isen räckte "nya" MODO till örnsköldsviksklubbens första SM-slutspel på tre år.

Skellefteå AIK förstörde dock festen och ångermanlandslagets resa tog därmed slut "redan" i kvartsfinalen. Säsongen var hur som helst ett klart fall framåt och nu har man siktet inställt på den absoluta toppen av tabellen.

Många profiler har lämnat truppen, men samtidigt har GM Näslund lagt stora delar av sin "semester" på att presentera namnkunniga nyförvärv, där hemvändaren Samuel Påhlsson och backen Kyle Cumiskey nog är de två som står ut allra mest. Dessutom har klubben kvar väldigt mycket MODO-hjärta i inte minst veteranerna Niklas Sundström och Per-Åge Skröder.

Läs mer om MODO på klubbens hemsida

Tidigare avsnitt i Hockeyligan.se:s nedräkning:

12-08-06 Hög tid att höja pulsen - först ut är Rögle BK
12-08-08 Nedräkningen fortsätter: Fokus på Timrå IK
12-08-10 Nedräkning del 3: Linköping jagar revansch
12-08-13 Nedräkning del 4: Växjö ska ta nästa steg