• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Idag 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar

Rögle presenterar tre nyförvärv

12 april 2017 16:23

Rögle presenterade under onsdagen tre nyförvärv inför den kommande säsongen. Det handlar om målvakten Emil Kruse får BIK Karlskoga och backarna Craig Schira från Luleå och Alexander Younan från Vita Hästen.


Kontrakten med samtliga tre nyförvärv är skrivna på två år.

– Vårt intresse för Emil växte under kvalmatcherna där han gjorde bra ifrån sig mot oss. Vi bedömer att han har stor utvecklingspotential och det ska bli intressant att se han hos oss, säger sportchefen Anders Carlsson till klubbens hemsida om målvakten Emil Kruse, innan han fortsätter att berätta om de två backförvärven:

– Craig Schira är en spelare vi blivit väldigt förtjust i när vi har mött Luleå de två senaste åren i SHL. Han är stark och tuff och etablerad på den här nivån. Han kommer att hjälpa oss.

– Younan är en stor och stark back som tävlar varje dag. Vi ser en stor potential i Alexander, han har spelat i landslagen som junior.

Samtidigt berättar Rögle via sin hemsida att Sebastian Wännström kommer att lämna klubben medans forwardsduon Edwin Hedberg och Taylor Matson har förlängt sina avtal.