• Huvudsponsorer

Liverapportering från SHL

12 oktober 2017 18:15
Live

Denna torsdag spelas det inte mindre än sex matcher i SHL! Det innebär att vi har tolv lag som ska göra upp om tre färska poäng. Häng med i vår liverapportering från samtliga matcher.


Luleå-Rögle

Luleå Hockey fyller 40 år denna säsong och under torsdagen ska detta firas med att alla lagkaptener genom historien ska hyllas. Utöver det spelas en viktig match i SHL mot Rögle, och Luleå vill inget annat än att fira sitt jubileum med tre poäng.

Frölunda-HV71

Bortaturnén började urstarkt, men efter två raka förluster söker HV71 ett trendbrott ikväll. Då krävs att man blir första lag att besegra Frölunda i den närmast ointagliga borgen Scandinavium.

Djurgården-Färjestad

Stockholmarna bjuder in till stort kalas idag när Nichlas Falks tröja ska hissas. I kvällens möte ställs tabelltrean Djurgården mot ettan Färjestad på Hovet. Dessutom ska toppen av skytteligan göras upp då både Michael Lindqvist och Dick Axelsson jagar René Bourque i toppen.

Örebro-Mora

Med tre raka segrar i bagaget vänder Örebro nu hem till Behrn Arena. För besöket står nykomlingen Mora, och Örebro har inga andra planer än att fortsätta med sin segerrad.

Linköping-Malmö

Tre hemmamatcher, tre svidande förluster för Linköping. Tre bortamatcher, tre svidande förluster för Malmö. Två lag i jakt på ett trendbrott möts på torsdagen i Saab Arena. Vilka får det?

Brynäs-Skellefteå

Match i Gavlerinken Arena för Brynäs med Skellefteå som motstånd. Det är en kombination som inte passat hemmalaget väl de senaste åren. Faktum är att det är över fem år sedan Brynäs tog full poäng hemma mot Skellefteå. Bryts den trenden ikväll?