Veckans SHL TOTW: Oscar Möller och Joni Ortio (Skellefteå AIK)

20 april 2018 10:24
eshl

SM-finalserien mellan Skellefteå och Växjö rasar vidare för fullt och i EA SPORTS NHL 18 hittar vi denna vecka två spelare från ett av finallagen i Team of the Week. Läs mer om vad Oscar Möller och Joni Ortio kan bidra med till ditt lag i Hockey Ultimate Team.


NHL och KHL-erfarne Oscar Möller gör i år sin femte säsong i Skellefteå AIK – den enda klubb han representerat som SHL-spelare. I grundserien noterades han för 42 poäng (18+24) på 49 matcher och satte därmed personbästa i antal assist samt stod för sin näst starkaste SHL-säsong sett till poäng. SM-slutspelet har dock, som sig bör, varit det stora målet för SAIK och med 12 poäng (7+5) på 14 matcher har Möller levererat även på den fronten.

Växjö leder för närvarande finalserien med 2-0 i matcher, men om det är någon som ska vara med och vända på steken för Skellefteå så är det Möller.

Möllers TOTW-kort i HUT har en total på 80 med de offensiva kategorierna Skott (84) och Händer (87) som klarast lysande stjärnor. Synergimässigt har kortet dubbelt upp i CP – Clutch Player (bonus till uthållighet och puckkontroll) och LL – Locker Room Leaders (bonus till disciplin, uthållighet och offensiv förmåga) samt enkel upplaga av S – Silky Smooth (plus till acceleration, smidighet och finter).

Skellefteås självklare förstamålvakt Joni Ortios TOTW-kort har en total på 84 med totalt fyra (!) synergier. Av dessa fyra är det den dubbla upplagan av S – Silky Smooth (plus till acceleration, smidighet och finter) som ger störst bonus.

Det var veckans SHL TOTW från oss här på ESHL – vi önskar båda lagen fortsatt lycka till i finalserien.