• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Veckans SHL TOTW: Oscar Möller och Joni Ortio (Skellefteå AIK)

20 april 2018 10:24
eshl

SM-finalserien mellan Skellefteå och Växjö rasar vidare för fullt och i EA SPORTS NHL 18 hittar vi denna vecka två spelare från ett av finallagen i Team of the Week. Läs mer om vad Oscar Möller och Joni Ortio kan bidra med till ditt lag i Hockey Ultimate Team.


NHL och KHL-erfarne Oscar Möller gör i år sin femte säsong i Skellefteå AIK – den enda klubb han representerat som SHL-spelare. I grundserien noterades han för 42 poäng (18+24) på 49 matcher och satte därmed personbästa i antal assist samt stod för sin näst starkaste SHL-säsong sett till poäng. SM-slutspelet har dock, som sig bör, varit det stora målet för SAIK och med 12 poäng (7+5) på 14 matcher har Möller levererat även på den fronten.

Växjö leder för närvarande finalserien med 2-0 i matcher, men om det är någon som ska vara med och vända på steken för Skellefteå så är det Möller.

Möllers TOTW-kort i HUT har en total på 80 med de offensiva kategorierna Skott (84) och Händer (87) som klarast lysande stjärnor. Synergimässigt har kortet dubbelt upp i CP – Clutch Player (bonus till uthållighet och puckkontroll) och LL – Locker Room Leaders (bonus till disciplin, uthållighet och offensiv förmåga) samt enkel upplaga av S – Silky Smooth (plus till acceleration, smidighet och finter).

Skellefteås självklare förstamålvakt Joni Ortios TOTW-kort har en total på 84 med totalt fyra (!) synergier. Av dessa fyra är det den dubbla upplagan av S – Silky Smooth (plus till acceleration, smidighet och finter) som ger störst bonus.

Det var veckans SHL TOTW från oss här på ESHL – vi önskar båda lagen fortsatt lycka till i finalserien.