• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar

Veckans SHL TOTW: Oscar Möller och Joni Ortio (Skellefteå AIK)

20 april 2018 10:24
eshl

SM-finalserien mellan Skellefteå och Växjö rasar vidare för fullt och i EA SPORTS NHL 18 hittar vi denna vecka två spelare från ett av finallagen i Team of the Week. Läs mer om vad Oscar Möller och Joni Ortio kan bidra med till ditt lag i Hockey Ultimate Team.


NHL och KHL-erfarne Oscar Möller gör i år sin femte säsong i Skellefteå AIK – den enda klubb han representerat som SHL-spelare. I grundserien noterades han för 42 poäng (18+24) på 49 matcher och satte därmed personbästa i antal assist samt stod för sin näst starkaste SHL-säsong sett till poäng. SM-slutspelet har dock, som sig bör, varit det stora målet för SAIK och med 12 poäng (7+5) på 14 matcher har Möller levererat även på den fronten.

Växjö leder för närvarande finalserien med 2-0 i matcher, men om det är någon som ska vara med och vända på steken för Skellefteå så är det Möller.

Möllers TOTW-kort i HUT har en total på 80 med de offensiva kategorierna Skott (84) och Händer (87) som klarast lysande stjärnor. Synergimässigt har kortet dubbelt upp i CP – Clutch Player (bonus till uthållighet och puckkontroll) och LL – Locker Room Leaders (bonus till disciplin, uthållighet och offensiv förmåga) samt enkel upplaga av S – Silky Smooth (plus till acceleration, smidighet och finter).

Skellefteås självklare förstamålvakt Joni Ortios TOTW-kort har en total på 84 med totalt fyra (!) synergier. Av dessa fyra är det den dubbla upplagan av S – Silky Smooth (plus till acceleration, smidighet och finter) som ger störst bonus.

Det var veckans SHL TOTW från oss här på ESHL – vi önskar båda lagen fortsatt lycka till i finalserien.