• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Rickard Wallin lägger skridskorna på hyllan

27 april 2016 14:10

Under onsdagen så meddelade Färjestads trotjänare Rickard Wallin att hans långa och framgångsrika hockeykarriär är över. På en tårfylld presskonferens så tackade Wallin för sig.


– Det hade säkert gått att spela någon annanstans, men det känns bra att sluta i rätt tröja. Även om jag varit ute på några svängar utomlands så har Färjestad BK alltid känts som min klubb. En känsla som funnits sedan första dagen jag kom hit, säger Wallin till klubbens hemsida.

Med på presskonferensen förutom Wallin var även Färjetsads General Manager Håkan Loob som varit med under Wallins långa karriär hela tiden.

– Jag signade honom en gång i tiden och får nu vara med om att ”signa ut” honom. Rickard har haft en karriär som många bara kan drömma om. Det är alltid svårt att sluta, men nu när ”Walle” gör det så kan han med stolthet titta tillbaka på en fantastisk karriär, säger Loob.

Förutom fyra SM-Guld med Färjestad har Rickard Wallin också vunnit Calder Cup , J20-SM, spelat 109 A-landskamper och vunnit två VM-brons och ett VM-silver med Tre Kronor. Utöver sin karriär i Färjestad har Rickard också representerat Minnesota Wild och Toronto Maple Leafs i NHL där det totalt blev 79 matcher i NHL. Wallin har även spelat en säsong i HC Lugano i Schweiz.

Läs mer på klubbens hemsida.