Noah Welch klar för spel med Malmö Redhawks

25 april 2016 14:30

Noah Welch är klar för spel med Malmö Redhawks. Welch kommer närmast från spel med MODO men har även tidigare i SHL spelat för Växjö och HV71. Kontraktet är skrivet för den kommande säsongen.


– Jag tycker att vi behövde fylla på backsidan med en stor och rejäl tvåvägsback och tycker att vi har hittat honom i Noah. Han kan logga mycket istid i alla spelformer och jag tror att han kommer att bli väldigt nyttig för oss, både i spelet ute på isen och för sitt sätt att agera utanför den. Han är en toppback i SHL och jag tror att det finns mer att få ut av honom än vad han visade under den gångna säsongen. Nu har vi en back- och målvaktssida som ser riktigt bra ut, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

Welch kommer närmast från spel med MODO men har även tidigare i SHL spelat för Växjö och HV71. Kontraktet är skrivet för den kommande säsongen.

– Malmö Redhawks är en klubb som är på väg i rätt riktning, med fantastiska faciliteter och en professionell organisation. De gjorde en bra förstasäsong i SHL och jag vill vara med och hjälpa till att ta nästa steg. Med det laget som vi har och sättet som vi ska spela på så är jag övertygad om att vi kommer att göra det, säger Noah Welch till klubbens hemsida.