• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan

Anton Öhman förstärker Malmö Redhawks

23 april 2018 15:10
Nyförvärv

Malmö Redhawks förstärker sin backbesättning. På måndagseftermiddagen anslöt Anton Öhman från Skellefteå AIK, efter att ha tillbringat mestadels av den gångna säsongen på lån i Leksand.


På måndagseftermiddagen stod det klart att Malmö Redhawks värvar från seriekonkurrenten Skellefteå AIK. Den 22-årige backen Anton Öhman har skrivit ett tvåårskontrakt med klubben.

– Anton är en skicklig högerskytt som har sina största styrkor i det offensiva spelet. Han besitter ett fint passningsspel och ett bra skott, som han kan utnyttja i större utsträckning än vad han har gjort hittills under den unga karriären. Han är tänkt att kunna spela i offensiva lägen för oss, sade Malmö Redhawks assisterande tränare och backcoach, Martin Filander, till klubbens hemsida och fortsatte:

– Han är dessutom fostrad i ett liknande system som det vi spelar. Vi har sett att han klarar av att spela på hög nivå och det finns mer att få ut ur honom än vad han visat än så länge.

Under den gångna säsongen har Öhman varit utlånad från Skellefteå till Leksand - och fanns bland annat med i dalalagets framfart i HockeyAllsvenskan samt i kvalet till SHL.

– Det känns väldigt kul att få komma hit till ett bra lag, en bra organisation och en klubb på frammarsch. Jag är jätteglad över att få chansen att komma hit, säger Anton Öhman själv i en kommentar.