• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep

Tre svenska segrar i CHL

8 september 2019 09:08
CHL

Med två mål och en assist visade Oscar Möller vägen i Skellefteås seger mot Grenoble. Även Färjestad och Frölunda vann sina matcher – och i och med segern är Frölunda uppe på slutspelsplats.


Banska Bystrica-Färjestad 3-4 ot

Hemmalaget hade ledningen med 1-0, 2-1 och 3-2, men gång på gång kom Färjestad tillbaka. Per Åslund kvitterade med mindre än fyra minuter kvar på ordinarie tid. Sedan klev nyförvärvet Victor Ejdsell fram i förlängningen och såg till att Färjestad fick med sig extrapoängen.

Färjestad är tvåa i sin grupp, med en poäng upp till ledande EHC München och fyra poäng ner till trean Ambri-Piotta. Två omgångar återstår av CHL:s gruppspel.

Mountfield-Frölunda 3-4

Efter att ha inlett CHL med två raka förluster har Frölunda nu tagit två raka segrar. Göteborgarna var i förarsätet målmässigt hela matchen mot Mountfield och till slut vann Frölunda med 4-3.

I och med segern gick Frölunda förbi Mountfield i tabellen, och upp på slutspelsplats. Frölunda är en poäng bakom ledanden Cardiff Devils.

Grenoble-Skellefteå 1-4

Även Skellefteå ligger tvåa i sin grupp. Detta efter att ha besegrat franska Grenoble på bortaplan. Den store hjälten var Oscar Möller, som stod för två mål och en assist i 4-1-segern.

Kärpät toppar grupp E på nio poäng. Skellefteå har sju och Bern har fem poäng.