• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Idag 20 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar

Ryan Lasch återvänder till Frölunda

21 april 2017 10:40

Under fredagen presenterades ytterligare ett nyförvärv för Frölunda. Det är Ryan Lasch som kritat på ett nytt kontrakt för Frölunda efter att ha spelat en säsong i schweiziska Bern.


Ryan Lasch var under säsongen 2015/2016 en starkt bidragande faktor Frölundas två titlar i CHL och SHL. Efter SM-guldet flyttade 30-åringen till Schweiz och Bern men väljer nu att flytta tillbaka till Göteborg.

– Det är i Frölunda jag vill vara. Det är en klubb som vill vinna titlar, precis som jag, och det skall bli kul att komma tillbaka. Det är en speciell klubb och en grym organisation med fantastiska supportar, säger Ryan Lasch till Frölundas hemsida.

Ryan Lasch har skrivit på ett kontrakt med Frölunda Indians som sträcker sig över säsongen 2019/2020. Amerikanen avslutade säsongen i Bern under veckan och gjorde det som schweizisk mästare. Han kommer att ansluta till Frölunda under augusti och kommer att spela i tröja 81.

– Det är jättekul att Ryan kommer tillbaka. Vi känner honom, han känner oss och han vet vad som gäller i Frölunda, det är en trygghet, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström till klubbens hemsida.