• Huvudsponsorer

Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan

Bellissimo lämnar Luleå Hockey

5 december 2013 11:10

Luleå Hockey meddelade på en presskonferens under torsdagen att man valt att gå skilda vägar med målvakten Daniel Bellissimo. Bellissimo lämnar Luleå med omedelbar verkan och framöver kommer junioren Samuel Ward att bilda målvaktspar med David Rautio.


Målvakten Daniel Bellissimo som anlände till Luleå Hockey inför den här säsongen har tillsammans med klubben valt att avbryta samarbetet.

- Det har inte varit en optimal situation för mig som 29-åring som vill spela så mycket som det bara går – därför har jag och klubben beslutat att det är bättre om jag ser mig om efter en ny klubb där jag kan visa vad jag går för, säger Bellissimo.

- Daniel har under hela sin tid med Luleå Hockey agerat väldigt professionellt, både på och vid sidan av isen. Han har jobbat hårt för att utvecklas men har inte fått den istid som han hoppats på. Därför har vi idag kommit överens om att han kommer lämna Luleå Hockey och åka tillbaka till Kanada. Vi önskar honom stort lycka till i framtiden med sin fortsatta karriär, säger Luleå Hockeys sportchef Lars "Osten" Bergström till klubbens hemsida.