• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Djurgården värvar från HA - center ansluter

15 februari 2019 11:40
NYHET

Inför seriespelsavslutningen i SHL värvar Djurgårdens IF från HockeyAllsvenskan. På fredagsförmiddagen stod det klart att stockholmarna tar in den 26-årige centern Dennis Svensson, som ansluter från Skånelaget Pantern för resten av säsongen.


Med transferfönstrets stängning runt hörnet har Djurgården gjort klart med en ny center. På fredagen presenterade Stockholmsklubben att Dennis Svensson, närmast från IK Pantern, ansluter till laget för resten av säsongen.

– Om vi vill ha en lång och framgångsrik vår så kommer det att krävas att vi har en grovtrupp så vi till fullo kan parera för eventuella sjukdomar och skador som allt som oftast uppstår under slutdelen av säsongen. Då konkurrenssituationen i vår spelartrupp är tuff när vi har ett friskt lag så har det varit viktigt att det sista tillskottet till lagbygget dels kan täcka upp vid eventuella centerskador och dels accepterar sin roll i laghierarkin, sade Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson till klubbens hemsida och fortsatte:

– Därför är vi väldigt nöjda att denna lösning blivit möjlig. Dennis är en centertyp med god skridskoåkning och ansvarsfullhet i sitt spel. Han har spelat i Pantern med såväl Robin Jensen och Sebastian Strandberg och de har givit goda vitsord om Dennis personlighet och lagspelet.

Svensson, som har Kristianstads IK som moderklubb, gjorde åtta poäng på 45 matcher i Pantern under säsongen och debuterade i SHL redan förra året när han lämnade just Pantern för en kortare sejour i Karlskrona.