• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Tisdag Tis 23 Oktober Okt

Moras kvalkung tillbaka - ansluter på tryout

6 augusti 2018 14:30
Nyförvärv

Efter en säsongs skadefrånvaro är Kevin Goumas redo för spel igen. Nu är amerikanen överens med Mora om ett tryoutavtal.


När Mora säsongen 2016/2017 kvalade sig tillbaka till SHL efter många års frånvaro var Kevin Goumas en av de stora hjältarna. Den då 25-årige centern briljerade i HockeyAllsvenskan med 44 poäng, följde upp det med nio nya poäng i kvalspelet och hyllades stort. Men en skada kort efter avancemanget förstörde Goumas utveckling och förra säsongen spenderade amerikanen enbart med rehabilitering.

Nu står Goumas redo för en comeback, något som kan komma att ske i just Mora. Amerikanen har skrivit under ett tryoutavtal med SHL-klubben, ett avtal som löper lite mer än en månad framåt i tiden. Goumas väntas ansluta till Mora under veckan för att påbörja sin träning.

– Vi är så klart jätteglada att han vill komma tillbaka till oss. Tryouten gäller fram till den 15:e september, så han har drygt en månad på sig att försöka spela till sig ett kontrakt. Vi ser fram emot att se vad han kan bidra med, kommenterar Moras sportchef Anders Forsberg för klubbens hemsida.