• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Moras kvalkung tillbaka - ansluter på tryout

6 augusti 2018 14:30
Nyförvärv

Efter en säsongs skadefrånvaro är Kevin Goumas redo för spel igen. Nu är amerikanen överens med Mora om ett tryoutavtal.


När Mora säsongen 2016/2017 kvalade sig tillbaka till SHL efter många års frånvaro var Kevin Goumas en av de stora hjältarna. Den då 25-årige centern briljerade i HockeyAllsvenskan med 44 poäng, följde upp det med nio nya poäng i kvalspelet och hyllades stort. Men en skada kort efter avancemanget förstörde Goumas utveckling och förra säsongen spenderade amerikanen enbart med rehabilitering.

Nu står Goumas redo för en comeback, något som kan komma att ske i just Mora. Amerikanen har skrivit under ett tryoutavtal med SHL-klubben, ett avtal som löper lite mer än en månad framåt i tiden. Goumas väntas ansluta till Mora under veckan för att påbörja sin träning.

– Vi är så klart jätteglada att han vill komma tillbaka till oss. Tryouten gäller fram till den 15:e september, så han har drygt en månad på sig att försöka spela till sig ett kontrakt. Vi ser fram emot att se vad han kan bidra med, kommenterar Moras sportchef Anders Forsberg för klubbens hemsida.