• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 4 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Fredag Fre 6 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Söndag Sön 8 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Tisdag Tis 17 April Apr
Torsdag Tor 19 April Apr
Lördag Lör 21 April Apr
Söndag Sön 22 April Apr

Allsvensk poängkung till Malmö Redhawks

13 april 2018 15:45
Nyförvärv

Malmö Redhawks presenterade på fredagseftermiddagen sitt första nyförvärv inför den kommande SHL-säsongen. Emil Molin, poängkung i HockeyAllsvenskan under den gångna säsongen, förstärker lagets offensiv.


Tidigare under fredagen stod det klart att åtta spelare lämnar Malmö Redhawks - och redan under samma dag presenterade klubben sitt första nyförvärv. Emil Molin, poängkung i HockeyAllsvenskan under den gångna säsongen, ansluter från MODO Hockey.

– En väldigt skicklig center som kommer från en jättefin säsong. Emil är en driven kille, som haft en något tuff resa fram till där han är i dag. Det har gjort honom extra driven, han vill ta ytterligare kliv i karriären och vi är övertygade om att han kan göra det i vår miljö. Vi är självklart glada över att han väljer en flytt till oss i konkurrens med flera andra SHL-klubbar, förklarade Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård, till klubbens hemsida.

Emil Molin blev HockeyAllsvenskans poängbäste spelare förra säsongen med sina 51 poäng - uppdelat på 23 mål och 28 assist. 25-åringen är fostrad i Gävle och har bland annat ett SM-guld med Brynäs på sitt CV och har tidigare också representerat klubbar som Rögle, Mora och AHL-laget Texas Stars.

– Det känns jättebra att komma till en så pass stor och fin klubb som Malmö Redhawks. Här känner jag att jag kan fortsätta att utvecklas. Jag tror också att jag kan få chansen att vinna något här och förväntar mig att vi kommer att ha de målsättningarna, sade centern till Malmös hemsida.

Molins kontrakt med Skåneklubben är skrivet över de två kommande säsongerna.