• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Idag 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Veckans SHL TOTW: Malmös Nichlas Hardt

2 februari 2018 09:45
eshl

Danske energiforwarden Nichlas Hardts makalösa fyramålsmatch mot Örebro var en av säsongens bästa prestationer, något som gör honom till en värdig vinnare av utmärkelsen Veckans Spelare i EA SPORTS NHL 18. Inne hos ESHL tar vi en närmare titt på hans spelarkort.


Malmös Nichlas Hardt är inne på sin femte säsong för Malmö uppdelat på två sejourer. Säsongen 2017-18 är Hardts andra i SHL för Redhawks och fjärde säsong i SHL totalt.

Faktum är att årets säsong ser ut att kunna bli Hardts bästa i SHL, i alla fall sett till just mål.

Hardts tidigare personbästa för poäng kom säsongen 2014-15 med Linköping där han öste in 23 poäng i form av 8 mål och 15 assist. Gällande mål var han ett snäpp vassare säsongen efter, 2015-16, då han landade på 9 fullträffar. I år är måltotalen uppe på 7 redan – detta på enbart 25 matcher – så med lite vind i ryggen från den tidigare fyramålsmatchen är det fullt möjligt att ”Nico” sätter personbästa och når tvåsiffrigt i just målkolumnen.

Hardts spelarkort i Team of The Week har ett totalt attribut på 76 där Skridskoåkning (81) och Händer (79) är de individuella attribut som ligger i topp. Gällande synergier ger kortet +2 till FS (Fine Shooting – ökade attribut i balans samt pricksäkerhet med skott) samt +1 till S (Silky Smooth – fördel i snabbhet, skicklighet och puckkontroll).

Kanske dyker Hardt upp även i ESHL All Stars under serien Road To Division 1?

ESHL når du på:

YouTube
Mail
Twitter