• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Idag 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Rögle BK presenterar eget omslag till EA SPORTS NHL 18

13 december 2017 09:30
ESHL

Den virtuella svetten blänkte när Rögle BK höll en intern spelarturnering i NHL 18 för att avgöra vilka av lagets spelare som egentligen var skickligast på att hantera RBKs digitala motsvarighet. Vinnarna av turneringen skulle nämligen förevigas med ett speciellt Rögleomslag till NHL 18.


Det var i början av förra veckan som Rögle BK tog initiativet till turneringen som spelades över två dagar med såväl grupp- som slutspel. Priset, som togs fram i samarbete med EA SPORTS, var sedan länge planerat och innebar en möjlighet för det vinnande laget att förevigas på omslaget av NHL 18.

Spelarna delades upp i par om två och utmanade sedan varandra på match, givetvis spelandes som Rögle. Löpande under turneringen erbjöds även supportrar via Rögles sociala medier möjligheten att vinna biljetter till lagets hemmamatcher genom att gissa på vilken duo som skulle vinna varje match. Efter ett tufft gruppspel såg semifinalerna ut enligt följande:

Rensfeldt/Younan vs. Hedberg/Collberg
Kruse/Ryfors vs. Widing/M.Karlsson

Finalen stod slutligen mellan lag Hedberg/Collberg och lag Kruse/Ryfors där Emil Kruse och Simon Ryfors till slut drog det längsta strået efter en övertygande 5-0 seger. På Rögles Facebooksida kunde man efter finalen läsa en kort kommentar från Emil Kruse:

– Favoriterna höll för trycket.

Kul initiativ från Rögle säger vi här på ESHL! Återstår att se var nästa spelarturnering i SHL går av stapeln.

På återseende.

ESHL hittar du även på:

YouTube
Mail
Twitter