• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Idag 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Veckans SHL TOTW: Örebros Marcus Weinstock

30 oktober 2017 12:37
ESHL

Den här veckan rapporterar vi om ytterligare en SHL-spelare som förärats med utmärkelsen ”Veckans Spelare” i EA SPORTS NHL 18. Vi talar givetvis om ingen mindre än Örebros interna poängligaledare, Marcus Weinstock.


Med fyra mål och sju assist för 11 poäng på 14 matcher har den 33-årige Örebroveteranen stått för en strålande säsongsinledning. Utöver att vara den interna poängligaledaren för Örebro Hockey såhär långt tycks Weinstock fast besluten att överskugga förra säsongens personbästa på 30 poäng.

Den säsongens anmärkningsvärt lyckade samarbete med radarpartnern Libor Hudacek tycks fortgå med oförminskad styrka även denna säsong och så länge dessa två herrar producerar poäng har Örebro alla möjligheter att behålla den slutspelsplats de för närvarande befinner sig på i SHL.

Weinstocks framfart har inte gått obemärkt förbi heller för EA SPORTS som nu alltså delat ut ett HUT Team of The Week-kort till högerforwarden för hans insatser den senaste veckan.

Kortet visar på en total av 75, där Weinstocks händer (som sig bör för en speluppläggare!) är den absolut vassaste egenskapen på 79 totalt. Andra starka attribut är skridskoåkningen som når upp till 76 totalt samt även tacklingar på 75 totalt.

Slutligen bjuder även Weinstocks TOTW-kort på dubbla synergier i form av lagsynergin S (Silky Smooth) samt den individuella synergin DZ (Dangler Zone). Silky Smooth kan hjälpa hela ditt HUT-lag med att få bättre puckkontroll och finter om den aktiveras, medan Dangler Zone ger Marcus Weinstock själv förbättrade möjligheter till att dribbla.

ESHL når du på: