• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Idag 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar

Kanadensisk back klar för Luleå

26 juni 2017 18:38

Under måndagen under en direktsändning av #lhflive presenterade Luleå sitt senaste nyförvärv. Den kanadensiska backen Ryan Johnston har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till säsongen 2018/2019.


Ryan Johnston kommer senaste från spel i AHL och St. John's IceCaps. Under den gångna säsongen har 25-åringen spelat 50 matcher och svarat för 18 poäng (5+13). Ryan Johnston har även spelat tio matcher för Montreal Canadiens i NHL.

Ryan Jonhston säger såhär om sin nya klubbadress:

– Jag ser verkligen fram emot att flytta till Luleå och Sverige, vilket kommer bli en annorlunda erfarenhet för mig, men jag har bara hört gott om Luleå Hockey och SHL. Så det kommer bli väldigt roligt och jag gör allt jag kan för att komma väl förberedd. När det gäller mitt spel så tror jag att det kommer gå bra att överföra till de stora rinkarna. Jag är en bra skridskoåkare som både gillar att transportera puck och att sätta igång spelet snabbt, en kvick och rörlig spelare som gärna följer med upp i anfallen.

Stefan "Skuggan" Nilsson berättar om nyförvärvet och lagbygget inför säsongen 2017/2018 till Luleås hemsida.

– Det känns jättebra att vi kunnat skriva ett tvåårsavtal med Ryan Johnston, en offensivt inriktad högerskytt som vi känner kommer att tillföra skicklighet till vår backsida, säger Stefan "Skuggan" Nilsson till Luelås hemsida och berättar att man i och med detta fyllt truppen för säsongen. Men det kan komma ytterligare ett nyförvärv på backsidan, beroende på hur det går för Christian Jaros att ta en plats i Nordamerika.