• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Jacobsson går från Luleå till Brynäs

31 januari 2013 14:48

Under torsdagen blev det klart att backen Robin Jacobsson går från Luleå till Brynäs. "Det känns som en perfekt lösning för mig. Det ska verkligen bli grymt kul och jag känner mig väldigt taggad för att komma till Brynäs. Brynäs är en anrik klubb och Gävle är en hockeystad och jag har lite vänner i Gävle, så hela paketet känns väldigt bra" säger Jacobsson till BIF:s hemsida.


Brynäs sportchef Michael Sundlöv har under en tid letat en back för att förstärka laget med och på torsdagen blev det alltså klart att backen Robin Jacobsson ansluter till gävlelaget.

Brynäs kontrakt med Jacobsson löper över den här säsongen och nästa.
– Det här är en kille med den storlek och den kraft som vi har letat efter. Vi hade bra koll på honom redan innan den här säsongen, så det känns jättebra att vi får just honom till vår trupp. Han är den pusselbit vi har sökt på backsidan till vårt lag, säger Brynäs sportchef Sundlöv till BIF:s hemsida.

"Kommer gynna mig i min fortsatta utveckling"

– Jag har trivts riktigt bra i Luleå, tillsammans med laget och allt runt omkring. Men jag känner samtidigt att jag inte fått spela så pass mycket som jag önskat, vilket jag nu blivit erbjuden i Brynäs som har ett stort backbehov. Så jag tror att det här kommer att gynna mig i min fortsatta utveckling, säger Robin Jacobsson till Luleå Hockeys hemsida.