• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Niclas Burström återvänder hem till Skellefteå

11 april 2019 11:06

Efter en säsong i KHL och en i Växjö Lakers står det nu klart att Niclas Burström återvänder till Skellefteå. Detta meddelade klubben på sin hemsida under torsdagsförmiddagen.


Niclas Burström gjorde A-lagsdebut säsongen 2009/10 och var kort därefter en viktig pusselbit i Skellefteås lagbygge. Inför säsongen 2017/2018 gick flyttlasset till KHL där det blev spel med både Vityaz Podolsk och Yugra Khanty-Mansiysk. När 28-åringen sedan flyttade hem till Sverige igen hamnade han i Växjö, men nu står det alltså klart att backen vänder hem till Västerbotten och Skellefteå.

– Fantastiskt roligt att få hem Niclas till Skellefteå AIK igen. En spelare som haft en otrolig resa i AIK-tröjan tidigare och fått kröna det med SM-guld också. Nu har han varit iväg och fått utvecklas ytterligare men nu fick vi chansen att få hem honom till Skellefteå och det känns ju fantastiskt att få hem en egen produkt som har utvecklats i vår egen miljö, går helt i linje med vår vision runt att bygga ett lag med spelare från bygden och står för allt vi önskar ur ett Skellefteå AIK-perspektiv. Med detta känner vi att vi nu byggt backsidan som känns riktigt redo för en grym säsong, säger sportchefen till Skellefteås hemsida.

Kontraktet med Burström är skrivet på två år och sträcker sig över säsongen 2020/2021 och Skellefteåsonen säger så här om att vara tillbaka:

– Det känns otroligt kul att vara hemma. Jag ser fram emot nästa säsong väldigt mycket och att få spela inför de fantastiska fansen här i Skellefteå.